Archive for April, 2009

Kalanistutuksista ja kalastuksesta

 | April 26, 2009 12:05 pm

Kalastusalueelle on istutettu erikokoista kalaa.

Kalaa on istutettu reipas 1000kg. Istutettujen kalojen joukossa on muutamia vauraampia yksilöitä. Saalisilmoitusten mukaan kolme suurempaa on rantautettu ja yksi näistä 3,5-4kilon kaloista on saanut vapautensa takaisin. Vapautettu kirjolohi haluaa kiittää vapauttaajansa ja lupaa antaa seuraavalle koukuttajalleen tiukan vastuksen.

Kalastuskunta toivoo saavansa saalisilmoituksia kaikista yli 3 kilon kaloista. Voit toki halutessasi ilmoittaa kaikenkokoisista kaloista. Saalisilmoituksessa tulisi olla kalan pituus, paino, kuva, ottiviehe ja kalan saantipaikka. Lyhyt kertomus saantihetkestä  ja kalastajan tiedot takaavat saalisilmoituksen pääsyn näille nettisivuille. Saalisilmoituksesi voit lähettää osoitteeseen aeta (at) iki.fi.

Saatujen saalisilmoitusten perusteella kirjolohi on hyvällä otilla. Muistathan kahden kalan rajoituksen. Voit kalakiintiön täytyttyä jatkaa kalastusta jos osaat vapauttaa  kalat vahingoittumattomana. Epäasiallisesta kalankäsittelystä tai kalastusalueen sääntöjen rikkomisesta voi menettää kalastuslupansa.