Archive for May, 2011

Kalastuskausi on avattu!

 | May 22, 2011 9:48 am

Kalastuskauden avajaiset sujuivat hyvin, sää oli mitä mainioin ja kala puri koukkua oikein aktiivisesti. Ensimmäinen kala saatiin noin puolessa minuutissa ja muutkin palkintosijat täyttyivät melko pikavauhtia.

Hyvät kalastussäät näyttävät säätiedotuksen mukaan jatkuvan huolimatta muutamasta kosteammasta päivästä. Vaikka kala tuntuukin olevan otillaan hyvin, kannattaa muistaa kalastuslupaan sisältyvä kahden kalan kiintiö. Kiellettyä ei myöskään ole noudattaa C&R kalastusta eli pyydä ja päästä kalastusta.

 

aa

Kalastuskauden avajaiset, tervetuloa!

 | May 21, 2011 7:14 am

Lauantai 21.5 näyttää valkenevan lämpämänä ja valoisana. Onneksi muutama päivä sitten kasveille vettä antaneet sateet väistyivät muualle. Sää ainakin suosii tapahtumaa, toivottavasti Scanian jokeen kutemat kalat eivät ole menettäneet ruokahaluaan ja ovat tyytyväisiä uuteen asuinpaikkaansa.

Kalastuskunta toivottaa kaikille kalastusluvan hankkineille kireitä siimoja.

P.S. älkää levittäkö tietoa mutta joessa on muutamia enemmän vapaa taivuttavia yksilöitä.

aa

Kännykkäluvan ostamisesta

 | May 12, 2011 1:22 pm

Kännykällä hankittava vuorokauden kalastuslupa numerosta 0600-820545 on ajoittain ilmoittanut “palvelu poissa käytöstä toistaiseksi”

Mobiililuvan toimimattomuudesta haluaisimmekin Teidän palautetta. Voit laittaa sähköpostia osoitteeseen ottipaikka (ät) ottipaikka.net. Laita palautteeseen luvanoston yrityksen päivämäärä, kellonaika ja puhelinnumero mistä numerosta lupaa yritettiin ostaa. Yritämme ratkaista palvelun pätkimiseen liittyvät ongelmat mahdollisimman pikaisesti.

Muistathan kuitenkin, että Kellokoski-Kaukas-erityiskalastusalue on kalastuskiellossa 16.5 – 21.5.2011 välisenä aikana.

Kalastuskiellossa on koko kalastusalue.

 

aa